ЗНАЇМО: шкільна їдальня без сосисок і солодкого чаю

ЗНАЇМО: шкільна їдальня без сосисок і солодкого чаю

«Лише 30% дітей подобається їжа у школі»

«В кожному 4-му шкільному меню порушуються норми  здорового харчування», — так Олена Зеленська розповідає про проблеми у системі харчування освітніх закладів. Тому у 2020 році розпочалась реформа, яка змінить наше уявлення про їжу у школі та дитячому садочку.

Тепер більше про реформу можна дізнатися на платформі «ЗНАЇМО». Її представили в стінах Міністерства освіти 15 грудня. Це зручний, красивий, сучасний сайт. На ньому є інформація як для батьків і дітей, так і для працівників освіти та бізнесу. 

Всю інформацію поділили на зручні розділи. Якщо ви батько чи матір — дізнаєтесь, як можна контролювати якість харчування вашої дитини. Якщо ви вчитель — знайдете інформацію актуальну для вас. А ще на сайті є розділи для керівників освітніх закладів та бізнесів, що хочуть надавати послуги харчування. 

Нагадаємо, що під час реформи було розроблено нове меню. Всі страви теж можна знайти на «ЗНАЇМО». Наприклад, тепер у школах не буде сосисок або солодкого чорного чаю, які так нам всім добре відомі. Страви адаптовані до сезонних продуктів і розроблені таким чином, щоб молоде покоління українців харчувалося смачною та збалансованою їжею, отримувало здорові звички. 

Переходьте на «ЗНАЇМО» та дізнавайтесь, що таке сучасний погляд на харчування у школі та дитячому садочку!

 

✅ Стань частиною спільноти «Кут огляду» в facebook та запроси друзів!

«Кут огляду» ближче до читача!

✅ Коротко і по суті. Підписуйтесь на наш Telegram-канал

✅ Підтримай нас в  Instagram

✅ Стань частью сообщества "Угол Обзора" в facebook и пригласи друзей!