"Мистецтво мислити": як дитині пізнати себе за допомогою книги

"Мистецтво мислити": як дитині пізнати себе за допомогою книги

Діти  є найбільш вразливою та чутливою частиною суспільства. Вони знаходяться у постійному процесі вивчення та розвитку, зустрічаючись з непередбачуваними викликами, які приносить життя.

Для дітей навчитися розуміти почуття і взаємини може бути нелегко. Вони переживають широкий спектр емоцій, але часто не вміють їх ідентифікувати чи висловлювати.

Крім того, поняття "добро" і "зло" може бути досить загальним для них. Тому важливо, щоб дорослі допомагали зрозуміти, що означають ці поняття в різних контекстах і як вони впливають на їхні вчинки.

Щодо поняття "хто я", це також складне питання. Вони постійно у процесі визначення своєї особистості та свого місця у світі.

І нарешті, поняття свободи. Для дітей це може бути поняттям, яке вони розуміють лише у відношенні до своїх дій та виборів. Вони потребують підтримки і настанови, щоб навчитися відповідально використовувати свою свободу та розуміти її межі.

Полегшити життя батьків та допомогти в вивченні цих питань зміг Оскар Бреніф'є.

У своїх книгах він закликає не просто приймати готові відповіді, а навчитися думати самостійно.

Серія книг «Мистецтво мислити» допоможе не лише розвити мислення, а й навчить чути інших; допоможе батькам і дітям порозумітися.Слідуйте за нами:                  

✅ у facebook (та запроси друзів!)

✅ у нашому Telegram-каналі

✅  в Instagram