Наталія Могилевська стала матір'ю: співачка показала ніжне фото та поділилася таємницею

Наталія Могилевська стала матір'ю: співачка показала ніжне фото та поділилася таємницею

У ніч проти 1 січня 2024 року українська співачка Наталія Могилевська поділилася радісною новиною про те, що вона стала матір'ю. 

Про це вона повідомила у соціальних мережах, передає ТСН

"Я щаслива… В цю казкову ніч, коли повинні збуватися мрії, найбільша мрія мого життя збулася. Хочу подякувати всім моїм друзям, колегам та відомим людям, хто знав мою таємницю, але тримав її в секреті тривалий час", - заявила Могилевська. 

"Хочу подякувати всім своїм глядачам за підтримку і захист мого особистого життя. Такої зворушливої реакції я не очікувала. Навіть не знаю, як Вам дякувати. Ви мене дуже розчулили… Хочу подякувати всім, хто з повагою поставився до того, що моїм дітям був необхідний час для адаптації та відчути себе у безпеці", - пояснила вона. 

"Так вже склалося, що, напевне, прийшов час повідомити вам цю новину. І з радістю хочу в цю новорічну ніч сказати, що я стала мамою… Бажаю всім дітям України, хто залишився без батьків, знайти своїх улюблених свою родину", - зазначила співачка. 

"З повагою до приватного життя дітей я не показую їх обличчя і жодного інтерв’ю давати не планую", - пояснила Могилевська. 

На ніжному фото у рожевих тонах вона зображена разом із двома дітками, облич яких не видно. Меншу дитину вона тримає на руках, а більша її ніжно обіймає. 

До речі, щодо Наталії Могилевської, то на початку грудня її заскочили у Києві з дитиною, якій на вигляд два-три роки. Дівчинка нібито називала виконавицю мамою. Артистка тоді не коментувала ці новини. Цілком можливо, що у "Вечірньому Кварталі" Наталія Могилевська вперше зізнається, чи дійсно стала мамою та що то за дитина, з якою її заскочили у Києві.

 

Залишайтеся в курсі важливих подій! Слідуйте за нами:

✅ у facebook (та запроси друзів!)

✅ у нашому Telegram-каналі

✅  в Instagram