Смачний день. ЧЕБУРЕКИ НА ЗАВАРНОМУ ТІСТІ

Смачний день. ЧЕБУРЕКИ НА ЗАВАРНОМУ ТІСТІ

За вікном дощ... справжня осінь.... дистанційка. .. Що робити? Хочеться чогось калорійного. Вихід є! Смажимо чебуреки

Інгредієнти:

Пшеничне борошно500 гр.

Яйця1 шт

Горілка10 мл

Окріп 300 мл

Сіль

Цукоради

.Рафінована соняшникова олія20 мл

Фарш свинячий 600 гр.

Холодна вода100 мл

Цибуля ріпчаста200 гр.

Сіль за смаком

Перець чорний мелений за смаком

Почнемо з тіста. У частину просіяного борошна додаємо всі сухі інгредієнти і рослинну олію. Добре перемішуємо і виливаємо відразу всю гарячу воду . Замішуємо. Отриману масу залишаємо на 15 хвилин.



Стань частиною нашого товариства у facebook та запроси друзів.



У остиглу до комфортної температури масу додаємо яйце і горілку. (У мене вдома горілки немає, але я ж кондитер: у мене є спирт!) Добре перемішуємо. Висипаємо решту борошна і вимішуємо тісто.

Тісто має бути еластичним і не липнути до рук. Залишаємо полежати хвилин 20.

У фарш додаємо цибулю.  Для того щоб начинка була соковитою в фарш виливаємо воду і ретельно вимішуємо. Додаємо сіль і спеції і знову вимішуємо.

Формуємо чебуреки і смажимо у великій кількості олії.

Ось і все. Смачного вам дня. Готуйте з любов'ю.

 

Вікторія Лісецька 

 

"КУТ ОГЛЯДУ" ближчий до читача!

Всі Бессарабії та України тут і зараз: Коротко та по суті:

Підпишись на наш Telegram - канал

Підтримай нас в Instagram