Смачний день. ЧИЗКЕЙК "Полуничка"
ОСНОВА ЧІЗКЕЙКА :
300 гр печива
100 гр розтопленого вершкового масла
Печиво подрібнюємо блендером додаємо 100 гр розтопленого вершкового масла добре все перемішуємо та викладаємо на форму діаметр 21 см покриту пергаментом ставимо у холодильник.
СИРКОВА НАЧИНКА:
18 грам желатину заливаємо 90 гр води та залишаємо для набухання
700 грам домашнього сиру
200 гр вершків 30%жирності
150 гр цукрової пудри
ванільний цукор
Сир, цукор та вершки взбиваємо блендером до однорідної маси.
Набухший желатин нагріваємо до розчинення. Вливаємо у сиркову масу і перемішуємо.
10 полуниць розрізаємо на половини. Виймаємо корж з холодильника (обгортаємо форму бортовою стрічкою це за Вашим бажанням) розкладаємо по бокам форми розрізану полуницю і викладаємо сиркову масу.
Стань частиною нашого товариства у facebook та запроси друзів.
В морозильній камеру на 30 хв.
За цей час підготуємо ПОЛУНИЧНЕ ЖЕЛЕ:
15 гр желатину заливаємо 50г води залишаємо для набухання на 10 хв
100 гр води
3 столові ложки цукру
300 гр полуниці
У посуд з товстим дном подаємо полуницю, цукор та воду та готуємо 10 хв весь час помішуючи знімаємо з плити та взбиваємо блендером.
Додаємо набухший желатин та все добре перемішуємо.
Залишаємо охолонути до кімнатної температури та проціджуємо через сито. Таким чином ми позбудемось дрібних кісточок від полуниці і желе матиме гарну однорідну текстуру.
Виймаємо форму та заливаємо повер сиркової маси полуничне желе Залишаємо застигнути у холодильнику на ніч.
Ось і все. Смачного вам дня. Готуйте з любов'ю.
Фото ілюстративне
"КУТ ОГЛЯДУ" ближчий до читача!
Всі Бессарабії та України тут і зараз: Коротко та по суті:
Підпишись на наш Telegram - канал
Підтримай нас в Instagram