Смачний день. Картопляний суп-пюре з грибами

Смачний день. Картопляний суп-пюре з грибами

Новорічно-різдвяні свята минули, всі ковбаси з'їли, все вино випили. Тепер хочеться чогось легкого та смачного.

Тому у мене сьогодні суп-пюре з грибами.

 

3-4 картоплини

200 гр грибів (у мене наразі білі, але шампіньйони теж часто використовую)

Цибулина

100 гр вершків

Масло вершкове

Морква маленька ( ну не можу я без моркви)

Сіль, перець



Стань частиною нашого товариства у facebook та запроси друзів.



Картоплю ставимо варитись. Тим часом на вешковому маслі підсмажуємо моркву, цибулю та гриби. Коли картопля майже готова, додаємо тушковані грибочки. Проварюємо ще декілька хвилин. Додаємо вершки, сіль, перець.

Суп збиваємо блендером . При подачі можна прикрасити супчик сухариками та зеленню. Скибочки білого хліба підсушити у духовці та натерти часничком. Порізати кубиками.

Ось і все. Швидко, корисно та смачно.

За таким принципом я готую дітям овочевий суп. Коли додаю всі ненависні дітям овочі- броколі , спаржу, цвітну капусту. Так ось, якщо цей супчик перебити блендером, заправити вершками, мама стає чарівницею, яка готує чарівний суп.

Готуйте з любов'ю. Смачного вам дня.

"Кут огляду" ближчий до читача!

Всі новини Бессарабії та України тут і зараз: Коротко та по суті:

Підпишись на наш Telegram- канал

Підтримай нас в Instagram