Смачний день. РАТАТУЙ

Смачний день. РАТАТУЙ

Після перегляду мультфільму "Рататуй" ця страва набрала нових обертів популярності. Мушу зізнатись, і я вперше приготувала Рататуй після вправних рухів мишеняти-кухаря ( ну дуже вже апетитно він готував, не зважаючи на те, що миша. А якщо дивитись правді у вічі - то криса).

А у сезон овочів сам шеф кухар велів готувати Рататуй. Тож почнемо.



Стань частиною нашого товариства у facebook та запроси друзів.



1 шт. Кабачок (середнього розміру)

1 шт. Цукини (середнього розміру)

1 шт. Баклажан (середнього розміру)

10 шт. Томат (середнього розміру)

1 шт. Червоний солодкий перець

3 гілочки Чебрецю

Базилік

. Рослинна олія

за смаком сіль, цукор та перець

 

Головне тут гарно нарізати цукіні, баклажан та помідори. Поки нарізаєте овочі, поставте тушкуватись соус. Помідори та болгарський перець тушкуємо на олії. Солимо перчимо, додаємо трави та цукор. Перебиваємо блендером.

На дно форми виливаємо наш соус. Викладаємо овочі. Закриваємо фольгою форму і в духовку на 40-45 хв при температурі 180 градусів.

Ось і все. Напрочуд гарна страва виходить і готується досить просто. А вечеря ваша при гарному сервіруванні буде нагадувати ресторацію.

 

"КУТ ОГЛЯДУ" ближчий до читача!

Всі Бессарабії та України тут і зараз: Коротко та по суті:

Підпишись на наш Telegram - канал

Підтримай нас в Instagram