Смачний день. СУДАК З ШАМПІНЬОНАМИ ТА ВЕРШКОВИМ СОУСОМ
Є у мене друзі, котрі вміють не лише вполювати гарну рибку, але й шикарно її приготувати. Тому моя святкова вечеря саме така - судак під вершковим соусом.
Чоловіки, а ви маєте бажання здивувати свою другу половинку гарною, святковою вечерею? Якщо так, то я вас навчу.
Для цієї страви у мене, як ви вже зрозуміли, судак. У вас може бути будь-яка інша риба. Але намагайтесь взяти гарну рибку з якої вийде шикарне філе. Адже ви готуєте дійсно святкову страву для коханої.
Отже, для нашої страви потрібно:
Стань частиною нашого товариства у facebook та запроси друзів.
- філе риби 1 кг
- вершки 0,5 л (чим жирніші вершками, тим краще, але не принципово)
- 1 плавлений сирок
- 1 цибуля порей
- королівські шампіньони 0,5 кг ( краще брати королівські, з коричневими шапочками, бо вони ароматніші). Але цей момент теж не принциповий.
Мою рибину почистили і розібрали на філе. Голова та хребет пішли на уху.
Філе порізали на порційні шматки. Посолили, поперчили, обваляли у борошні та обсмажили з обох сторін.
Шампіньони великими шматками порізали і склали на дно скляної глибокої форми. Зверху - філе риби.
Окремо на пательні обсмажили порізану дрібно цибулю порей. Додали вершки і плавлений сирок. Сіллю та перцем довели до смаку та протушкували 2 хвилини. Соус збили блендером і в духову шафу на 20 хвилин.
Ось і все. Досить легко в приготуванні.
А коли цю страву готують кохані чоловіки - вона набуває зовсім іншого смаку і значення. Адже, немає більш смачнішої страви, ніж та, що з любов'ю для тебе.
Смачного вам дня. Готуйте з любов'ю.
Кохайте і будьте коханими. І не лише на свята, але й щодня, щогодини, щомиті поряд з коханими.
Вікторія Лісецька
"Кут огляду" ближчий до читача!
Всі Бессарабії та України тут і зараз: Коротко та по суті:
Підпишись на наш Telegram- канал
Підтримай нас в Instagram