Смачний салат з пекінською капустою та курячим філе

Салат - це не тільки корисна страва, але й можливість поринути в світ різноманітних смаків та текстур. Салати є важливим джерелом вітамінів та мінералів, а також допомагають зберегти фізичну форму та здоров'я. Сьогодні я розкажу вам рецепт салату з пекінської капусти, який точно вам сподобається.
Інгредієнти:
Філе куряче – 300 гр.
Пекинська капуста – 300 гр.
Помідори чері – 150 гр.
Пармезан - 50 гр.
Оливкова олія – 3 ст.л.
Білий хліб – 100 гр.
Яєчний жовток – 1 шт.
Гірчиця – 1 ч.л.
Сметана – 1 ст.л.
Лимонний сік – 1.5 ст.л.
Часник – 2 зубчики.
Соєвий соус – 100 мл.
Соус барбекю – 50 мл.
Сіль – за смаком.
Інші спеції – за смаком.
Приготування:
1. Очистіть і наріжте куряче філе на невеликі шматочки. Додайте до філе 1 ст.л. олії та свої улюблені спеції (в нас це часник, копчена паприка, сіль, соус барбекю, соєвий соус). Для кращого смаку почекайте 1 годину, щоб філе як слід промаринувалось.
2. Розігрійте сковорідку на середньому вогні, додайте оливкову олію, а потім додайте нарізане куряче філе. Смажте до золотистої скоринки.
3. Для приготування заправки в мисці змішайте 1 яєчний жовток (перед цим яйце треба зварити вкруту), лимонний сік, гірчицю, 1 зубчик часнику (подрібненний) та сметану. Поступово додайте оливкову олію, постійно взбиваючи, щоб з'єднати всі інгредієнти. Спробуйте і додайте сіль за смаком.
4. У великій мисці змішайте нарізану пекінську капусту, куряче філе, нарізані помідори чері.
5. Білий хліб підсушіть до хрусткої скоринки та наріжте на невеликі кубики.
6. Налийте заправку на салат і ретельно перемішайте.
7. Додайте сухарі та тертий пармезан.
Прикрасити можна мікрозеленю гороха та кунжутом. Смачного!
✅ Стань частиною спільноти «Кут Огляду» в facebook та запроси друзів!
✅ Коротко і по суті. Підпишіться на наш Telegram-канал
✅ Підтримай нас в Instagram