В університеті Поплавського відкрився факультет TikTok

В університеті Поплавського відкрився факультет TikTok

У Київському університеті культури презентували факультет Тік-Ток.

Вперше не тільки в Україні, а й у світі в Університеті культури започаткували трендовий проєкт – факультет Тік-Ток.

Розпочав презентацію ідейний натхненник, відомий український Тіктокер Михайло Поплавський, -  повідомила пресслужба університету.

За словами М. Поплавського, майбутнє за соціальними мережами. Молодь повинна бути в тренді і творити свою зіркову дорогу через соцмережі. Факультет Тік-Ток – це інноваційно та молодіжно, це новий феномен.

«Моя місія – українізувати Тік-Ток, вести за собою креативну, амбітну та перспективну молодь, яка творитиме новітню історію країни. Українців мають знати у всьому світі. Україні є чим дивувати світ.

Ми розпочинаємо навчати «з нуля» і по закінченні ви зможете отримати диплом. Університет культури – це бренд, який повинен підкорити світовий інформаційний простір», – акцентував Михайло Поплавський.

Вчитимуть на факультеті «з нуля», а навчання буде безкоштовним для всіх охочих студентів університету культури. В університеті кажуть, що майбутній тіктокер має відмінно знати тренди соцмереж, бути цікавим, створюючи оригінальний контент, йти в ногу з часом і навіть випереджати його.

✅ Стань частиною спільноти «Кут огляду» в facebook та запроси друзів!

 «Кут огляду» ближче до читача!

✅ Коротко і по суті. Підпишись на наш Telegram-канал

✅ Підтримай нас в  Instagram