"Його вбили!": нардепка Скороход просить Раду створити ТСК по смерті Полякова

"Його вбили!": нардепка Скороход просить Раду створити ТСК по смерті Полякова

 

Народний депутат Анна Скороход (депутатська група "Партія "За майбутнє") просить створити у Верховній Раді тимчасову слідчу комісію для розслідування смерті народного депутата Антона Полякова. Про це вона заявила на пленарному засіданні 5 листопада, передає Суспільне.media.

Спікер Руслан Стефанчук повідомив, що до нього звернулися представники фракцій "ОПЗЖ" та "Батьківщини" про перерву із заміною на виступ, після чого надав слово депутатці Ганні Скороход. Нардепка вийшла на трибуну і до неї приєдналися парламентарі з різних фракцій. Під час її виступу колеги по залу встали зі своїх місць.

"Антон Поляков не ворог, а людина, яка вважала своїм обов’язком боротися за правду та справедливість, для якої принциповість була на першому місці, яка ніколи не була зламана системою... Хто б що не говорив, його вбили. Його вбили! І ми, як колеги маємо розібратися в цій справі. Це наш обов‘язок перед Антоном Поляковим. Я прошу всіх вас створити тимчасову слідчу комісію, завдяки якій ми зможемо повноцінно розібратися в цій справі й дійти того чи іншого висновку щодо його смерті", – заявила Скороход.

Депутат зазначила, що кандидатури до відповідної ТСК подали всі парламентські фракції та групи, окрім "Слуги народу", і закликала голову фракції "СН" Давида Арахамію зробити це найближчим часом.

"Я дуже прошу на наступному пленарному тижні проголосувати за цю ТСК", – додала Скороход.

Після цього народні депутати вшанували пам‘ять Антона Полякова хвилиною мовчання.

Стань частиною спільноти «Кут огляду» в facebook та запроси друзів!

 «Кут огляду» ближче до читача!

✅ Коротко і по суті. Підпишись на наш Telegram-канал

✅ Підтримай нас в  Instagram