ПРАВИЛА НЕСТАРІЮЧИХ КРАСУНЬ

ПРАВИЛА НЕСТАРІЮЧИХ КРАСУНЬ

 ВІКТОРІЯ ЛІСЕЦЬКА

Існують такі жінки в природі, над котрими не владний час. Тобто, ти знаєш ту дівчинку з сусіднього під'їзду з дитинства. Але минають роки, а вона все така ж красуня. Дівчина (бо язик не повертається назвати її жінкою) без віку. Так, без віку. Бо ти й сама вже не віриш, що знайома з нею 100 років. ВОНА, ж вона не старіє! Чому?
Вчені давно б'ються над таємницею вічної молодості. Але поки що жоден не винайшов таблетку від старості. Тому нам, звичайним жінкам, доводиться дослухатися до порад жінок без віку.
А рецепт краси у кожної свій. І рецептів цих - як зірок на небі.
Тому згадаємо найголовніші і почнемо від сьогодні ставати кращими. Тим більше, це зовсім не потребує вкладення великих коштів.
СОН
Брак якісного сну одразу відбивається на стані нашої шкіри та волосся. Нещодавно дивилась інтерв'ю Насті Каменської, в якому вона розповідала, що спати лягає о 9 годині вечора. І ніщо не може змінити її графік. Косметологи повністю її в цьому підтримують. Здоровий сон- здорова шкіра. Сяючий вигляд. Гарний настрій.
Тому від сьогодні лягаємо спати хоча б до опівночі.

ВОДА
Ну, звичайно, вода! 1,5- 2 літри на добу чистої води. Клітини шкіри містять колаген, котрий при контакті з водою збільшується в об'ємі. Відповідно колаген збільшує тиск на шкіру, розгладжуючи зморшки. Ось вам і природній крем від зморшок.
А ще вода прискорює метаболізм. Ось вам і пігулка для схуднення. Здоровий блиск шкіри та струнка фігура - привід пити воду.
Здається, це найдешевший спосіб утримати красу. Тому швидко беремо склянку води вже зараз.

ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ
Ну, тут і так все зрозуміло. Ми те, що ми їмо. Менше "пустих" калорій, більше фруктів та овочів. Кишківник має працювати, як годинник. Запор - отрута для організму. Тому слідкуємо пильно за своїм харчуванням.
І, звичайно, побільше вітамінів - і буде вам щастя.

А ще нещодавно вичитала рецепт "елексиру молодості".
Вважається, що такий напій дійсно дуже омолоджує клітини. Пити його рекомендується з 30- літнього віку. Що ж , це не якісь там незрозумілі пігулки, можливо варто спробувати?
200 гр безсмертника
100 гр звіробія
100 гр березових почок
Все подрібнити.
1 столову ложку настояти в термосі у гарячій воді (0,5 літра). Процідити.
Випити настоянку ввечері склянку з медом і склянку вранці за пів години до сну. Пити протягом місяця.
Що ж, я спробую. А через місяць напишу, як себе почуваю і чи стала на 10 років молодша. Ну, дуже вже хочеться хоч трохи наблизитись до нестаріючих красунь.

"Угол обзора" ближе к читателю!

Все новости Бессарабии и Украины здесь и сейчас:

✅ Стань частью нашего сообщества в facebook и пригласи друзей!

✅ Кратко и по сути. Подписывайтесь на наш Telegram-канал

✅ Поддержи нас в Instagram