На Одещині спекли паски із борошна з розмінованих полів Херсонщини

На Одещині спекли паски із борошна з розмінованих полів Херсонщини

В Одесі відбувся майстер-клас з випікання пасок з борошна, зробленого з пшениці, вирощеної на очищених від мін полях Херсонщини та Миколаївщини.

Як повідомили в Одеській районній адміністрації, паски разом із жителями Одеської області випікав відомий одеський шеф-кухар Ігор Зражевський.

 На Одещині відбувся майстер-клас у межах проєкту «Soul of Soil 2.0» — з борошна, зробленого з пшениці, вирощеної на очищених від мін полях Херсонщини та Миколаївщини. Паски разом із жителями Одеської області випікав відомий одеський шеф-кухар Ігор Зражевський. 

Фермер Андрій Повод поділився своєю історією: від небезпеки — до першого врожаю на вільній землі. А рятувальники ДСНС провели майстер-клас із мінної безпеки. 

Дмитро Радулов, заступник голови Одеської ОДА, підкреслив: «Це не просто про хліб. Це про силу українського фермера, важливість підтримки бізнесу й віру в нашу землю. Дякуємо кожному, хто долучився». 

Залишайтеся в курсі важливих подій! Слідуйте за нами:

✅ у facebook (та запроси друзів!)

✅ у нашому Telegram-каналі

✅ в Instagram