На Одещині спекли паски із борошна з розмінованих полів Херсонщини

В Одесі відбувся майстер-клас з випікання пасок з борошна, зробленого з пшениці, вирощеної на очищених від мін полях Херсонщини та Миколаївщини.
Як повідомили в Одеській районній адміністрації, паски разом із жителями Одеської області випікав відомий одеський шеф-кухар Ігор Зражевський.
На Одещині відбувся майстер-клас у межах проєкту «Soul of Soil 2.0» — з борошна, зробленого з пшениці, вирощеної на очищених від мін полях Херсонщини та Миколаївщини. Паски разом із жителями Одеської області випікав відомий одеський шеф-кухар Ігор Зражевський.
Фермер Андрій Повод поділився своєю історією: від небезпеки — до першого врожаю на вільній землі. А рятувальники ДСНС провели майстер-клас із мінної безпеки.
Дмитро Радулов, заступник голови Одеської ОДА, підкреслив: «Це не просто про хліб. Це про силу українського фермера, важливість підтримки бізнесу й віру в нашу землю. Дякуємо кожному, хто долучився».
Залишайтеся в курсі важливих подій! Слідуйте за нами:
✅ у facebook (та запроси друзів!)
✅ у нашому Telegram-каналі
✅ в Instagram