МАНДАРИНИ В ШОКОЛАДНОМУ ЖЕЛЕ

Мандарини в шоколадному желе - це десерт, який точно залишить вас задоволеними. Його смакові відчуття - це чудове поєднання солодкого та кислого, м'якого та хрусткого. Це ідеальний десерт для тих, хто любить експериментувати зі смаками та текстурами. А найголовніше, цей рецепт простий у виконанні та з ним впорається кожен.
Інгредієнти:
Мандарини – 4 шт.
Желатин – 60 г.
Шоколад – 180 г.
Молоко – 400 мл.
Вершки 30% – 400 мл.
Приготування:
1. Ретельно очистіть мандарини.
2. Подрібніть шоколад, висипте його у сковорідку і залейте молоком. Розчиніть і добре нагрійте, проте не доводьте до кипіння.
3. Висипте желатин та продовжуйте перемішувати, доки желатин повністю не розчиниться у молочно-шоколадній суміші.
4. Залиште желатин набухати та охолоджуватися. Потім додайте вершки до теплої маси і добре перемішайте.
5. Розріжте ємність (наприклад, пакування від молока або пляшку від води).
6. Викладіть мандарини в ємність та залейте нашою сумішшю.
7. Почекайте, поки суміш охолоне, і помістіть у холодильник до застигання.
8. Дістаньте з холодильника, розріжте на порції і смакуйте!
Прикрасити можна топінгом та шоколадною стужкою. Смачного!
✅ Стань частиною спільноти «Кут Огляду» в facebook та запроси друзів!
✅ Коротко і по суті. Підпишіться на наш Telegram-канал
✅ Підтримай нас в Instagram