КАРТОПЛЯНІ НЬОКІ З СИРНИМ СОУСОМ

Ньокі - це традиційна італійська страва, назва якої в оригіналі звучить як "gnocchi piemontese". Приготувати їх – дуже легко, але на смак вони неперевершені. Подавати їх можна з різними соусоми, проте сьогодні ми приготуємо їх з ніжним сирним соусом.
Інгредієнти:
Картопля - 500 г.
Пшеничне борошно - 150 г.
Сіль - 1 ч.л.
Вершкове масло - для смаження.
Сири - 300 г.
Молоко - 100 г.
Зелень - за смаком
Приготування:
- Відварити картоплю в мундирі.
- Очистити картоплю та розтерти її до стану пюре.
- До пюре додати сіль та поступово додавати борошно. Замісити тісто.
- Поділити тісто на маленькі шматочки та придавити їх виделкою, створюючи текстуру.
- Кинути ньокі в киплячу воду. Після вспливання дістати та дати трохи охолонути.
- На розігрітій сковорідці з маслом обсмажити ньокі з двох боків до золотистої скоринки.
- У окремій мисці подрібнити сири (в нас це пармезан, брі та голландський) та додати туди молоко. Розігріти в мікрохвильовці 2-4 хвилини до повного розплавлення сиру.
Подавати ньоккі з сирним соусом, а прикрасити можна мікрозеленню. Смачного!
✅ Стань частиною спільноти «Кут Огляду» в facebook та запроси друзів!
✅ Коротко і по суті. Підпишіться на наш Telegram-канал
✅ Підтримай нас в Instagram