СОКОВИТІ КОТЛЕТИ ПО-КИЇВСЬКИ
_large.jpg)
Хто ж не любить смачні і соковиті домашні котлетки? А коли вони ще й мають рідку сирну середину, мало хто зможе втриматись. Отож сьогодні я поділюся з вами рецептом котлет по-київськи з фаршу.
Інгредієнти:
Курячий фарш – 500 г.
Улюблені спеції – за смаком.
Сир твердий – 100 г.
Масло вершкове – 50 г.
Зелень – за смаком.
Яйце куряче – 1 шт.
Борошно – 50 г.
Сухарі для паніровки – 100 г.
Приготування:
1. До фаршу додайте улюблені спеції, в мене це сіль, чорний мелений перець, сушений часник та італійські трави.
2. Натріть на терці сир, заморожене вершкове масло та додайте дрібно порізану зелень, наприклад, петрушку.
3. З отриманої суміші з сиром зліпіть невеличкі продовгуваті сосиски.
4. Фарш розкотайте на невеликі круглі шматочки, трохи обваляйте їх у борошні, всередину помістіть сирні сосиски та заверніть у котлети.
5. Котлети обваляйте у збитому яйці, панірувальних сухарях та смажте на розігрітій сковорідці з трьох боків по декілька хвилин.
6. Помістіть котлети в духовку, розігріту до 180 °C, на 10 хвилин.
Смачного!
Дар'я Болгова
✅ Стань частиною спільноти «Кут Огляду» в facebook та запроси друзів!
✅ Коротко і по суті. Підпишіться на наш Telegram-канал
✅ Підтримай нас в Instagram