Смачний день. Фаршировані кальмари
Інгредієнти:
Кальмар 5шт.
Печериці 250гр.
Сир 100гр.
Цибуля 1шт.
Яйця 3шт.
Зелень
Вершкове масло
Сіль
Приготування:
Відварюємо кальмара у підсоленій воді буквально 2 хвилини та відправляємо у крижану воду.
Для начинки в сковорідці на вершковому маслі обсмажуємо цибулю з печерицями. Обсмажуємо до випаровування вологи, потім додаємо сіль, обсмажуємо ще 5 хвилин і перекладаємо у тарілку.
Нарізаємо яйця, зелень, додаємо тертий сир і добре перемішуємо. Беремо кальмар і наповнюємо його начинкою, зверху притискаємо ложкою та фіксуємо зубочисткою.
Обсмажуємо на вершковому маслі на повільному вогні, по 2 хвилини з кожного боку, до золотистої скоринки.
Ось і все. Смачного всім дня. Готуйте з любов'ю!
Стань частиною спільноти "Кут Огляду" у facebook та запроси друзів!
Всі новини Бесарабії та України тут і зараз : Коротко та по суті.
Підпишись на наш Телеграм-канал
Підтримай нас в Instagram





