Смачний день. ІДЕАЛЬНИЙ БІСКВІТ
Ідеальний бісквіт
Складові:
5 яєць
150 гр. цукру
150 гр. борошна
⠀ Приготування:
З'єднуємо яйця з цукром і збиваємо до пишної світлої піни. Слід від потоку має зберігатися кілька секунд.
Потім обов'язково просіюємо борошно, можна у 2 етапи, акуратно перемішуємо, зберігаючи легкість. (Частіше перемішую віночком) виливаємо тісто у форму і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 40 хвилин.
Готовність перевіряємо дерев'яною паличкою, він має виходити сухим. Цей бісквіт завжди вдається.
Ось і все. Готуйте з любов'ю. Смачного вам дня.
Вікторія Лісецька
Стань частиною спільноти "Кут Огляду" у facebook та запроси друзів!
"КУТ ОГЛЯДУ" ближчий до читача!
Всі новини Бесарабії та України тут і зараз : Коротко та по суті.
Підпишись на наш Телеграм-канал
Підтримай нас в Instagram





