Смачний день. Торт РАФАЕЛЛО
Ви не маєте бажання довго займатись новорічним тортом? Тоді скаристайтесь цим рецептом.
Інгредієнти:
Упаковка вафельних коржів 8шт.
Вершки 33%-300 мл + 2 ст.лож.
Вершковий сир 200г.
Сметана 160г.
Шоколад білий 100г.
Кокосова стружка 100 г (40 г у крем і 60 г на обсипання торта)
Цукрова пудра 50г.
Приготування:
У білий шоколад додаємо вершки та розтоплюємо на паровій бані. Остуджуємо. У вершково сирний сир додаємо сметану, добре перемішуємо. Додаємо шоколад, цукрову пудру, кокосову стружку і перемішуємо крем.
Окремо збиваємо вершки, потім з'єднуємо вершки із загальним кремом. Листи пергаментного паперу змащуємо трохи кремом і збираємо торт, перемазуючи коржі кремом. Обмазуємо тортик зверху та з боків.
Готовий тортик посипаємо кокосовою стружкою.
Ось і все. Готуйте з любов'ю. Смачного вам дня.
Вікторія Лісецька
Стань частиною спільноти "Кут Огляду" у facebook та запроси друзів!
Всі новини Бесарабії та України тут і зараз : Коротко та по суті.
Підпишись на наш Телеграм-канал
Підтримай нас в Instagram





