НЕЙМОВІРНО СМАЧНЕ ЖЕЛЕ-СУФЛЕ З ТРЬОХ ІНГРЕДІЄНТІВ
_large.jpg)
Желе-суфле - це легкий та повітряний десерт, який просто тане у роті. Цей рецепт не потребує спеціальних навичок в кулінарії та складних інгредієнтів, але результат вас приємно здивує. І що найдивовижніше, готується він всього із трьох інгредієнтів.
Інгредієнти:
Желе – 6 шт. (по 2 шт. кожного кольору).
Вода – 450 мл.
Печиво – 250 гр.
Приготування:
1. Вміст двох пачок желе одного кольору заливаємо 150 мл води. Ставимо на слабкий вогонь, помішуємо й нагріваємо (важливо, щоб усе желе розчинилося у воді), але не до закипання. Знімаємо з вогню й залишаємо охолонути до кімнатної температури.
2.Форму застеляємо харчовою плівкою, потім викладаємо шар печива.
3. Желе збиваємо міксером до отримання пишної піни - це займе близько 5-10 хвилин.
4. Покладемо перший шар желе на печиво й ставимо форму у холодильник.
5. Повторюємо процедуру ще двічі.
6. Після третього шару кладемо форму з желе в холодильник на 5 хвилин, потім викладаємо зверху ще один шар печива.
7. Ставимо желе у холодильник до повного застигання.
8. Діставайте з холодильника, розрізайте на порції і смакуйте!
Желе-суфле можна прикрасити мармеладом або ягодами та подавати з трав'яним чаєм. Смачного!
Дар'я Болгова
✅ Стань частиною спільноти «Кут Огляду» в facebook та запроси друзів!
✅ Коротко і по суті. Підпишіться на наш Telegram-канал
✅ Підтримай нас в Instagram