Смачний день. КІШ З КУРКОЮ ТА ГРИБАМИ

Смачний день. КІШ З КУРКОЮ ТА ГРИБАМИ

Кіш з куркою і грибами підкорив вже не одного гурмана. Цей французький пиріг виходить казково смачним і ситним. Для кіша нам потрібно:

Пшеничне борошно 250 г.

Куряча грудка 300 г.

Печериці 400 г.

Вершкове масло 120 г.

Яйця 4 шт.

Сир твердий 200 г.

Вершки 200 мл

Холодна вода 3 ст. л.

Помідор 1 шт.

Броколі

Мускатний горіх мелений 1/4 ч. л. Сіль за смаком Перець чорний мелений

 

 

З води, борошна, яйця та масла замісимо пісочне тісто. Ставимо його у холодильник на 30 хвилин. 

Займемося начинкою. Нарізаємо куряче філе і гриби невеликими кубиками. Обсмажуємо на сковороді 7-8 хвилин. Обов'язково солимо і перчимо до смаку.

Охолоджене тісто розминаємо в руках і викладаємо в змащену форму, пальцями формуємо бортики пирога. Тісто проколюємо виделкою по всій поверхні.

Підсушуємо основу 15 хвилин в духовці (температура 190°С).

Приступимо до заливання. Яйця необхідно збити віночком до бульбашок. Вливаємо вершки і додаємо мускатний горіх, перець, натертий заздалегідь сир і сіль. Віночком змішуємо всі компоненти.

 

На пісочну основу викладаємо м'ясо, гриби, помідори та броколі. Заливаємо вершковою заливкою.

Відправляємо пиріг в духову шафу на 30 хвилин. Температура випікання 190°С.

Ось і все. Смачного вам дня. Готуйте з любов'ю.



Вікторія Лісецька Стань частиною спільноти "Кут Огляду" у facebook та запроси друзів!



"КУТ ОГЛЯДУ" ближчий до читача!

Всі новини Бесарабії та України тут і зараз : Коротко та по суті.

Підпишись на наш Телеграм-канал

Підтримай нас в Instagram