В ОК "Південь" розповіли про долю знайденого на Зміїному котика

В ОК "Південь" розповіли про долю знайденого на Зміїному котика

Напередодні у мережі з'явилось відео, на якому можна побачити, як наші військові вивішують прапор України над островом Зміїний. Тоді увагу до себе прикував також котик, якого знайшли військові. Пухнасту знайду виявили на острові саме в той момент, коли наші військові збирались прибрати триколор. Кіт, як тоді пожартували захисники, пережив окупацію на відміну від самих ворогів.

Як повідомляє 24 канал, під час телемарафону речниця ОК "Південь" Наталія Гуменюк розповіла, що очікує на чотирилапого. Вона підкреслила, що він пройде всі ті ж процедури, що й інші військові.

"Наразі пухнастого евакуювали до надійного та тихого місця. Там бойовий кіт проходить реабілітацію. Після цього наші прикордонники поставлять його на облік, жартує Гуменюк. Опісля цього займуться вивченням усіх показників стану здоров'я чотирилапого. І лиш тоді у нього спитають, чи готовий він далі нести службу. Можливо, йому необхідна буде повна реабілітація. У цілому, думаю, що це той самий бойовий морський котик, який буде на службі", – з усмішкою додала Гуменюк.

Плани щодо Зміїного тримають у секреті

На питання журналістки щодо подальших планів військових Наталія Гуменюк була лаконічною. Вона зауважила, що схильна дотримуватись звичного алгоритму. Він полягає у проведенні операції, закріпленні результату, а вже після цього можна надавати будь-яку інформацію.

Речниця ОК "Південь" наголосила на тому, що це робиться не просто так. Слід розуміти, що ефіри дивляться не лише українці. За ними пильно спостерігають також окупанти. Тож усе, що з’являється у публічному доступі, може вплинути на подальші воєнні дії.

✅  Стань частиною спільноти « Кут Огляду» в facebook та запроси друзів!

«Кут Огляду» ближче до читача!

Все новини Бесарабії та України тут і зараз:

✅  Коротко і по суті. Підпишіться на наш Telegram-канал

✅ Підтримай нас в Instagram